Zoek

Yoga

Houding, ademhaling en ontspanning zijn de kernwoorden bij yoga Fit en Gezond Oudenbosch! Bij Fit en Gezond Oudenbosch bieden wij verschillende yogalessen aan die voor iedereen toegankelijk zijn: Bij Yoga Oudenbosch is onze missie om jou weer in contact te brengen met jezelf. In onze huidige maatschappij gaat alles maar snel en willen we zoveel. Dagelijks hebben we daarom veel prikkels te verwerken. Graag willen we jou helpen de rust te vinden in onze prachtig gestylde yogaruimte in Oudenbosch. Regelmatig beoefenen van Yoga leidt tot meer energie en vermindering van stress. De yoga lessen worden verzorgd door gediplomeerde yoga docenten die met passie en gedrevenheid jou willen begeleiden naar meer “Balans in jouw leven”. Bij yoga Fit en Gezond Oudenbosch wordt uitsluitend in kleine groepen gewerkt. Wij geloven in persoonlijke aandacht en gerichte coaching. Tevens bieden wij de mogelijkheid voor het volgen van een 1 op 1 yogasessie. In gezamenlijk overleg wordt bepaald welke yogasessie het beste bij jou past wat zorg draagt voor het optimale resultaat. Ervaar en doe mee met de yoga bij Fit en Gezond Oudenbosch.
Tijdens een ademcirkel ga je in een groep verbonden ademen, je ligt letterlijk samen in een cirkel.  Een ademcirkel duurt ongeveer 2,5 uur. 
Steeds meer mensen worden bewust van de kracht van de ademhaling. Met de verbonden ademhaling maak je diep contact met jezelf en je gevoel. Het is moeilijk uit te leggen aan iemand wat er gebeurt tijdens een ademsessie die dit nog nooit heeft gedaan. Het is enorm krachtig en magisch!
Hatha yoga is de meest bekende vorm, waarbij er een serie houdingen wordt uitgevoerd om de energie beter door het lichaam te laten stromen.
Neem jij wel eens de tijd om echt te ontspannen en gewoon even niks te doen? Tijdens onze ontspanningsles hoef je alleen maar te ontspannen.

Personal Yoga

Personal Yoga Wil je liever 1 op 1 yoga beoefenen? Binnen Fit en Gezond is het mogelijk om personal yoga te volgen.  Van yogahoudingen persoonlijk goed aanleren, een slaapyoga sessie, ademhalingsoefeningen of een ademwerk sessie, het kan allemaal. Tanja begeleid jou graag hierin!
Pilates is een les waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Tijdens de effectieve trainingen worden alle spiergroepen versterkt en gerekt om niet alleen een sterk maar ook soepel lichaam te krijgen.
Yang yoga is juist wel actief. Bij deze les staan kracht, actief en dynamiek voorop. Deze vorm maakt je sterker en leniger en je krijgt er een betere conditie van.
Bij yin yoga hoef je niets actiefs te doen om in de houding te komen. Juist door niets te doen, gebeurt er wat. Door je helemaal aan de houding over te geven en wat langer in de houding te blijven zal je voelen dat er ruimte ontstaat. Lichamelijk en geestelijk.
Yogalates is een leuke, uitdagende les. Yogahoudingen worden afgewisseld met pilatesoefeningen. De les bevordert je lenigheid en versterkt je spieren.

Meld je aan voor een gratis proefles Yoga

Wil je een keer gratis een les uitproberen laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.