Search

Ademwerk

De kracht van de adem!

Steeds meer mensen worden bewust van de kracht van de ademhaling.

Tijdens ademwerk ga je bewust verbonden ademen. De bewust verbonden ademhaling is een eenvoudige maar diepgaande techniek waarbij je de ademhaling bewust verbindt, zonder pauzes of onderbrekingen.

Dit stimuleert een stroom van energie door je lichaam en zorgt ervoor dat je op zeer diep niveau blokkades in je adempatronen kan oplossen. Ik werk met drukpunten die voor nog een diepere heling en bewustwording kunnen zorgen, doordat deze punten stukken in jouw zelf aanraken.

Door deze ademhaling wordt het hele lichaam fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel aangesproken en voorzie je alle organen van een gezonde massage. Zo'n ademwerk sessie bevrijd je van lichamelijke spanning, stress en trauma's. Het kan blokkades opheffen in je lichaam, geeft je energie, verbetert je stofwisseling, voert afvalstoffen af en reset je lichaam.

Elke ademwerk sessie is anders, evenals ieder zijn eigen individu is.

Bijna iedereen ervaart dat diegene is veranderd na een ademwerk sessie, voelen is begrijpen. Een ademsessie is een ware aanvulling op jouw leven wanneer je worstelt met angstige gevoelens, stress, depressie, vastzittende emoties, trauma of opzoek bent naar een manier om jezelf op dieper niveau te leren kennen.

In een mooie, veilige ruimte word je begeleid om dit met liefdevolle aandacht op te merken en toe te laten, zodat het jou vervolgens loslaat. Het lost op, zodat er ruimte ontstaat voor het nieuwe.

Heb je interesse of een vraag? Stuur een mail naar tanja@fitengezond.nl