Zoek

Voeding

Diëtiek, afslank -en leefstijlcoaching Fit en Gezond Oudenbosch.

Fit en Gezond Oudenbosch is dé plek voor professioneel advies van een diëtist, leefstijlcoach of voedingsconsulente op het gebied van voeding, dieet en leefstijl coaching in Oudenbosch en omgeving. Wil je werken aan je gezondheid? Weer een gezond gewicht hebben, fitter zijn en lekker in je vel zitten? Start dan nu met het veranderen van je leefstijl! Bij Fit en Gezond Oudenbosch helpen onze diëtisten en coaches je op het juiste gewicht te komen zonder honger en het jojo-effect. We begeleiden je niet alleen op voeding, maar proberen dit zo goed mogelijk in jouw leven in te passen: alleen zo kun je het volhouden! Iedereen is anders, dus maken we voor iedereen een programma op maat. Onze diëtist, voedingsconsulentes en leefstijlcoaches staan voor je klaar. Gegarandeerd resultaat met deze mooie programma's en onze motiverende diëtisten en coaches! Weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Voeding, beweging en ontspanning zijn belangrijke onderdelen in je leefstijl. Wij helpen je graag de balans te vinden: Er is altijd een manier die bij je past!  Niet een standaard programma, maar afvallen en veranderen in leefstijl op jouw manier, met wekelijkse persoonlijke begeleiding en een goed gevoel. Wij helpen je op weg naar een gezondere leefstijl!

Wij helpen je graag aan je gezondheid te werken!

Hulp nodig bij het kiezen van het ideale programma? Wil je graag starten met afvallen? Maar geen idee welke aanpak voor jou het beste is? Wij staan bekend om onze persoonlijke benadering, waardoor we je optimaal kunnen helpen met afvallen en je leefstijlverandering. Dus kom jij uit Hoeven, Standdaarbuiten, Bosschenhoofd, Oud-Gastel, Rucphen, Sprundel, St. Willebrord of Etten-Leur e.o. en ben je gemotiveerd geworden? Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek bij Fit en Gezond Oudenbosch. Fit en Gezond Oudenbosch biedt verschillende mogelijkheden aan om tot het beste resultaat te komen, in een uitgebreid assessment wordt bepaald welke methode het beste bij jou past. Dit zijn onze specialisaties:
Het BenFit-programma is speciaal ontwikkeld om op een gezonde manier aan je lifestyle te werken: of het doel nu afvallen, aankomen of juist in balans blijven is.
De voedingsapp van virtuagym is echt iets voor mensen die een voedingsdagboek willen combineren met oefeningen in de sportschool, thuis of buiten. Maar ook die bewust willen worden van wat ze allemaal eten en drinken.
Wat schopt onze hormoonbalans toch zo in de war? Grote boosdoeners zijn suikers, alcohol, stress en ga zo maar door. Wil je graag meer hierover weten.....
Heb jij overgewicht of obesitas en wil je hier iets aan doen? Dan is de GLI de oplossing voor jou!
Wij kijken verder dan alleen een standaard voedingsschema.  Onze gewichtsconsulentes hebben hun kennis uitgebreid met specialisaties zoals: