Search

Personal Training Oudenbosch

Wil je de komende maanden extra goed aan de slag? Start met begeleiding van een van onze TOP personal trainers bij Fit en Gezond Oudenbosch!

Zeker nu is gezondheid belangrijker dan ooit! Juist daarom is op de juiste manier bewegen enorm belangrijk. Train met onze personal trainers 1 op 1 op het gebied van rugklachten, mentale training, begeleiding op leefstijl, obesitas of bij de afname van spierkracht. Voorkom lichamelijke klachten en investeer in jezelf! Onze personal trainers staan voor je klaar.

Wij zijn er niet alleen voor die uitdagende training maar gaan met jou je hele leefstijl aanpakken. Naast dat de personal trainer een persoonlijk trainingsplan voor je maakt wordt je ook begeleid op gezonde voeding door de diëtist en tevens kun je onbeperkt deelnemen aan onze small group fitness programma’s. Op deze manier ben jij straks fitter, gezonder en zit je lekker in je vel!

100% begeleiding 100% resultaat bij Fit en Gezond Oudenbosch!

Je traint altijd één-op-één met jouw eigen personal trainer op tijden wanneer het jou uitkomt. Train je graag vóór het werk, in het weekend of juist in de avonden? Ook dit is geen enkel probleem bij personal training Fit en Gezond Oudenbosch. Als personal trainer-klant ben je onze VIP! Dus kom jij uit Standdaarbuiten, Oud-Gastel, St. Willebrord, Sprundel, Bosschenhoofd, Rucphen, HoevenOudenbosch of Etten-Leur en ben je gemotiveerd geworden? Maak een afspraak voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek.

De personal trainer van Fit en Gezond Oudenbosch heeft de beschikking over alle faciliteiten binnen ons gezondheidscentrum. Fitness, small group trainingen, diëtist, fysiotherapie alles onder 1 dak met het gezamenlijke doel: jou de optimale begeleiding te geven op weg naar je doel. Fit en Gezond Oudenbosch beschikt over een speciale personal trainingsruimte zodat je ook in alle rust samen met de trainer kunt sporten.  De personal trainer van Fit en Gezond Oudenbosch staat voor:100% resultaat met 100% persoonlijke coaching op gebied van beweging, voeding en gezondheid!

Start met een laagdrempelig, vrijblijvend en persoonlijk gesprek met 1 van onze ervaren personal trainers en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen. De weg naar het doel is voor iedereen anders, daarom wordt er door de personal trainer een persoonlijk plan gemaakt.

Vind je het leuk om met zijn tweeën personal training te volgen? Ook dat is mogelijk bij ons sportcentrum Fit en Gezond.

 

Wil je graag 1 op 1 boksen bij Fit en Gezond Oudenbosch? Ook dat is mogelijk samen met een van onze personal trainers leer je alle technieken van het boksen in een veilige en vertrouwde omgeving.

Wil je graag personal Yoga ook dat is mogelijk.

Binnen Fit en Gezond is het mogelijk om personal yoga te volgen.  Van yogahoudingen persoonlijk goed aanleren, een slaapyoga sessie, ademhalingsoefeningen of een ademwerk sessie, het kan allemaal. Tanja begeleid jou graag hierin!