Fysiotherapie Oudenbosch

Heb je een blessure/lichamelijke klachten? Ben je op zoek naar fysiotherapie in Oudenbosch? Bij Fysiotherapie Fit en Gezond staan we klaar om je te helpen.

Tevens is fysiotherapie Fit en Gezond dé specialist in Oudenbosch op gebied van revalidatie na Corona. We zijn volledig geschoold om mensen, nadat ze corona hebben meegemaakt, te begeleiden.

Fysiotherapie Fit en Gezond in Oudenbosch is dé specialistische fysiotherapiepraktijk met vele mogelijkheden op gebied van behandelingen en revalideren. Door jarenlange fysiotherapie ervaring in Oudenbosch en de beschikking over een grote fitness- en trainingsruimte zijn we fysiotherapie-specialisten op gebied van revalidatie en (sport) blessures. Ons fysiotherapieteam in Oudenbosch behandelt zowel in de praktijk als aan huis. Fysiotherapie behandelingen vinden plaats van 08.00 uur ’s ochtends tot 22.00 uur ’s avonds en op zaterdag.

Wij staan voor je klaar bij Fit en Gezond Oudenbosch!

Fysiotherapie Fit en Gezond is een persoonlijke en dynamische praktijk waarin actief en resultaatgericht behandelen centraal staat. Tijdens de eerste fysiotherapie behandeling wordt een diagnose gesteld en wordt de aanpak tot herstel bepaald. Door ons brede aanbod in behandelmethodes is er altijd wel een die goed bij jou en je klachten past.

Onze fysiotherapie praktijk kent geen wachtlijsten. Een verwijzing van de huisarts, bedrijfsarts of specialist is niet noodzakelijk.  Afhankelijk van je aanvullende verzekering worden al onze fysiotherapeutische behandelingen vergoed.

Dus kom jij uit Hoeven, Bosschenhoofd, Standdaarbuiten, Oud-Gastel, Rucphen, Sprundel, St-Willebrord, Etten-Leur of Oudenbosch en heb jij fysiotherapie nodig? Bij onze fysiotherapiepraktijk in Oudenbosch ben je van harte welkom.

Door middel van de samenwerking met onze partners in de zorg, kunnen we de optimale behandeling voor jou samenstellen.