Zoek

Fitness Oudenbosch

Voor velen van ons is fitness een opgave. Rondlopen in een fitnesszaal zonder dat je weet wat je moet doen. Fitness is dan saai en je bereikt geen enkel doel. Waarom niet? Je weet niet wat je moet doen, traint verkeerd of niet intensief genoeg. Je lichaam verdient de beste verzorging en kies daarom voor een professionele benadering en begeleiding. Wil je dit? Dan is fitnessen bij fitnesscentrum Oudenbosch het antwoord voor jou. Onze fitness in Oudenbosch heeft een uniek concept van small group training in combinatie met personal training. Na het hebben gedaan van een uitgebreid assessment krijg je advies welke trainingen het beste aansluiten bij je doel en je belastbaarheid. Voor elke doelgroep hebben we verschillende trainingen. Dus wil je komende maanden extra goed aan de slag, start met fitnessen bij het fitnesscentrum in Oudenbosch en omstreken, Start bij Fit en Gezond.

Gezondheid is het grootste goed dat we bezitten, het is belangrijker dan ooit! Het op de juiste manier fitnessen geeft meer resultaat. Fitness samen met een van onze personal trainers 1 op 1 en in kleine groepen. Heb je rugklachten, wil je afvallen of mentale ondersteuning/motivatie nodig? De personal trainer bij Fit en Gezond Oudenbosch staat voor u klaar. Voorkom lichamelijke klachten en investeer in jezelf, investeer in je gezondheid!

Kom je fitnessen bij Fit en Gezond Oudenbosch, dan gaan we niet alleen voor die uitdagende training maar gaan we samen met jou je hele leefstijl aanpakken. Naast een persoonlijk trainingsplan word je ook begeleid op gezonde voeding door de diëtist en tevens word je voortgang gecontroleerd. Met behulp van de Inbody composition analyzer krijg je een uitgebreid verslag van je gehele lichaamssamenstelling. Op naar een fittere en gezondere versie van jezelf!

100% begeleiding 100% resultaat bij fitness Fit en Gezond Oudenbosch!

Bij fitness Fit en Gezond Oudenbosch train je altijd 100% begeleid met een personal trainer of fysiotherapeut op tijden wanneer het jou uitkomt. Train je graag vóór het werk, in het weekend of juist in de avonden? Ook dit is geen enkel probleem bij ons fitnesscentrum Fit en Gezond Oudenbosch. Iedereen is bij ons VIP! Dus kom jij uit  Standdaarbuiten, Oud Gastel, St Willebrord, Sprundel, Bosschenhoofd, Rucphen, Hoeven,  Oudenbosch of Etten-Leur en ben je gemotiveerd geworden? Maak een afspraak voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek.

Als klant van onze fitness Fit en Gezond Oudenbosch heb je  de beschikking over alle faciliteiten binnen ons fitnesscentrum. Fitness, small group trainingen, diëtist, fysiotherapie alles onder 1 dak met het gezamenlijke doel: jou de optimale begeleiding te geven op weg naar je doel. Fitness Fit en Gezond Oudenbosch beschikt over over een speciale Personal Trainingsruimte zodat je ook in alle rust samen met de trainer kunt sporten.  Fitness Fit en Gezond Oudenbosch staat voor:100% resultaat met 100% persoonlijke coaching op gebied van beweging, voeding en gezondheid!

Start met een laagdrempelig, vrijblijvend en persoonlijk gesprek met 1 van onze ervaren personal trainers en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen. De weg naar het doel is voor iedereen anders, daarom wordt er door de personal trainer een persoonlijk plan gemaakt.

Vraag hier je gratis proeftraining aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.