Zoek

Fysiotherapie

Heb je een blessure/lichamelijke klachten? Ben je op zoek naar fysiotherapie in Oudenbosch? Bij Fysiotherapie Fit en Gezond staan we klaar om je te helpen. Fysiotherapie Fit en Gezond in Oudenbosch is dé specialistische fysiotherapiepraktijk met vele mogelijkheden op gebied van behandelingen en revalideren. Door jarenlange fysiotherapie ervaring in Oudenbosch en de beschikking over een grote fitness- en trainingsruimte zijn we fysiotherapie-specialisten op gebied van revalidatie en (sport) blessures. Ons fysiotherapieteam in Oudenbosch behandelt zowel in de praktijk als aan huis. Fysiotherapie behandelingen vinden plaats van 08.00 uur 's ochtends tot 22.00 uur 's avonds en op zaterdag. Dit zijn onze specialisaties:
Heeft u van de huisarts of longspecialist het advies gekregen om vanwege uw COPD klachten contact op te nemen met de fysiotherapeut?
Dry needling is een uiterst effectieve behandelmethode bij spierklachten en spierknopen (triggerpoints). Een triggerpoint kan bewegingsbeperkingen, stijfheid, krachtsverlies en pijnklachten veroorzaken.
Met echografie kunnen verschillende weefsels in kaart worden gebracht. Door middel van een echografisch beeld kan er naar de kwaliteit van spieren, botten, pezen, slijmbeurzen en het kapsel worden gekeken.
De meeste elleboogklachten komen voor aan de buitenzijde van de elleboog. Ze geven vaak een branderig/ stekend gevoel met soms uitstraling naar de onderarm.
De meest voorkomende enkelklacht is het verzwikken van de enkel, een inversietrauma noemen we dat. Dit komt niet alleen voor bij sporters, maar ook bij mensen die zich verstappen of uitglijden.
EPTE (Echogeleide Percutane Electrolyse) is een nieuwe behandelmethode voor slecht herstellende pezen waarbij de pijnklachten al lange tijd aanwezig zijn en maar niet willen verdwijnen.
Voor revalidatie na een operatie kun je ook terecht bij Fit en Gezond. Indien je niet kunt autorijden komen wij bij jou thuis.
Is er sprake van hartklachten, heeft u een hartoperatie ondergaan of bent u onlangs gedotterd? Heeft u gerevalideerd in het ziekenhuis of revalidatiecentrum en wilt u graag verantwoord blijven bewegen om het behaalde niveau te behouden of zelfs te verbeteren?
Pijn in de heup of lies kan verschillende oorzaken hebben. Pijn aan de buitenzijde van de heup kan worden veroorzaakt door een slijmbeursontsteking of overbelasting van één van de pezen van de bilspier.
Pijn onder de hak of aan de achillespees is een veelvoorkomende blessure die ontstaat bij mensen die een staand beroep hebben, veel wandelen of hardlopen.
Knieklachten komen veelvuldig voor bij alle leeftijden. De knieklachten manifesteren zich vaak wel anders. Bij sporters komen vooral veel (acute) knieblessures voor, denk aan voorste/achterste kruisband letsel, binnen- en buitenbandletsel, meniscusletsel en kniepeesproblemen.
Nekklachten zijn na schouder- en rugklachten, de meest voorkomende klachten van het bewegingsapparaat. Nekpijn voelt vaak als een zeurende pijn.
Rugklachten zijn de bewegingsklachten die we het meest in onze praktijk zien. Nagenoeg iedereen krijgt in zijn leven één of meerdere keren te maken met rugklachten.
De schouder is een uitermate belangrijk gewricht voor het goed kunnen bewegen. Het gewricht is enorm beweeglijk in veel verschillende richtingen en moet zowel stabiel al sterk zijn.
Sportfysiotherapie richt zich op het genezen, behandelen en voorkomen van sportblessures. De meeste sportblessures ontstaan acuut als gevolg van een klap, verdraaiing, val of botsing tijdens het sporten

Maak afspraak!

Direct een afspraak maken met de fysiotherapeut doe je bij ons gemakkelijk online. Vul je gegevens in onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor het inplannen van een afspraak.

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.