Zoek

Boksen Oudenbosch

Binnen sportschool Fit en Gezond Oudenbosch wordt de les BOKS! aangeboden. Boksen bij Fit en Gezond Oudenbosch is de perfecte combinatie van fitness en kickboksen. Het boksen bij Fit en Gezond Oudenbosch verhoogt je uithoudingsvermogen, zelfvertrouwen en tevens je fysieke en mentale fitheid. Boksen bij Fit en Gezond Oudenbosch is geschikt voor iedereen.

De bokslessen beginnen met een warming up gevolgd door een gevarieerde bokstraining waar techniek en conditie op een leuke manier worden getraind. Afsluitend een gezamenlijke cooling down om zo helemaal voldaan weer naar huis te gaan. De kernwoorden voor het boksen bij Fit en Gezond Oudenbosch zijn: techniek, veiligheid en plezier! Graag willen we iedereen de positieve ervaringen van het boksen op lichaam en geest laten ervaren bij Fit en gezond Oudenbosch.

 

 

Wil je graag 1 op 1 boksen bij Fit en Gezond Oudenbosch? Ook dat is mogelijk samen met een van onze personal trainers leer je alle technieken van het boksen in een veilige en vertrouwde omgeving.

Wil je meer informatie over het boksen bij Fit en Gezond Oudenbosch en kom jij uit  Standdaarbuiten, Oud-Gastel, St. Willebrord, Sprundel, Bosschenhoofd, Rucphen, Hoeven, Oudenbosch of Etten-Leur en ben je gemotiveerd geworden? Maak een afspraak voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek.

 

 

Een leuk weetje: Tijdens het boksen komt het gelukshormoon endorfine vrij wat ervoor zorgt dat het stressniveau in het lichaam daalt en je jezelf fitter en gelukkiger voelt.

NIEUW!

BOKS meet NEXTROUND:

Fit en Gezond innoveert! Wil jij verantwoord conditioneel middels meetbare data, met juiste boks technieken op hoge intensiteit trainen? Dan is de Fit en Gezond BOKS-les echt iets voor jou! Wij gaan per juli 2022 samenwerken met NextRound. Een frisse jonge organisatie welke ”slimme boks zakken” ontwikkeld. Deze zakken meten onze snelheid en kracht tijdens het boksen. Voor onze professionele trainers een waardevolle tool om jouw boks technieken een flinke upgrade te geven! Ben jij benieuwd naar deze innovatieve nieuwe feature? Hopelijk zien we je dan snel in een van onze BOKS-lessen!

 

YOUTHBOKS:

Ben jij tussen de 13 en 16 jaar, en wil jij meer zelfvertrouwen, betere zelfbescherming en een training met intensieve beweging? Met intensieve combinatievormen trainen wij de basisboks technieken op hoge intensiteit. Hierdoor kom jij voldaan en met de nodige zweetdruppels terug thuis. Ga jij samen met ons werken aan jezelf? Dan past YOUTHBOKS perfect bij jou!

Gratis proefles boksen

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.