Klantiereactie: Saskia

Hoi, ik ben Saskia, 34 jaar, verloofd met Peter en moeder van 2 jonge kinderen van 3 en 6 jaar.
Al vanaf jongs af aan veel bezig met sporten maar ook met mijn gewicht.
Ik heb al veel sportscholen bezocht en begon vaak fanatiek maar haakte na een paar maanden weer af, ivm geen sportmaatje, vervelende lestijden, drukte etc.

Bij fit en gezond zit ik op mijn plek, leuke trainingen, fijn personeel die je ook bij naam kent en interesse in je toont.
Ik maak gebruik van verschillende groepslessen zoals rugtraining ivm rugklachten maar ook omdat deze training vaak intensiever is dan gedacht wordt en je je lichaam leert kennen met duidelijke uitleg van een fysiotherapeut (Daniël) waar ik ook een paar keer onder behandeling ben geweest en zeer goed ben geholpen en nu vrijwel klachten vrij kan trainen.
Circuit, funxtion en puur kracht zijn ook lessen waar ik graag aan mee doe.
Daarnaast doe ik 1x p.w 30 minuten Personal training bij Remco en werken we aan verschillende doelen, de personal training heeft er ook voor gezorgd dat ik blijf trainen want je hebt altijd wel een keer geen zin maar naar personal training moet ik van mijzelf.
Momenteel heb ik zelfs Peter zover om mee te gaan trainen terwijl hij 0 ervaring heeft in de sportschool.
Samen met Anthony ben ik bezig met het zoeken naar een goede voedings/levensstijl zodat ik niet steeds in dezelfde valkuilen val mbt eten iedere keer komen we er samen weer uit.
Door de metingen op de inbody scan zie ik ook duidelijke vooruitgangen en resultaten en bevestigd mij dit dat de normale weegschaal niet de juiste manier van meten is.
Door deze scan word je extra gemotiveerd om door te gaan.

Kort samengevat Fit en gezond heeft leuke lessen waarbij je in korte tijd intensief kan trainen. Met leuk personeel die persoonlijk interesse in je tonen.