Fysiotherapeut gezocht

Wij zoeken
Voor onze groeiende praktijk zijn we op zoek naar een ambitieuze fysiotherapeut. Je wilt werken in een sportieve omgeving en hebt passie voor het vak. Je hebt ruime ervaring en een specialisatie in echografie en EPTE is een pré. Het aantal uren dat je gaat werken is nader te bepalen, maar je bent ook in de avonduren (en weekenden) beschikbaar. Verder sta je ervoor open om te blijven leren en jezelf door te ontwikkelen, ook op het gebied van beleid en organisatie. Kortom: je bent een senior fysiotherapeut die zin heeft om gas te gaan geven!

Je werkplek
Fysiotherapie Fit en Gezond Oudenbosch is een persoonlijke en dynamische praktijk waarin actief en resultaatgericht behandelen centraal staat. Ons fysiotherapie team biedt fysiotherapie, manuele therapie, dry needling, echografie, medical taping en personal training aan. Je werkt in een sportieve omgeving. Ons team bestaat naast fysiotherapeuten dan ook uit (personal) trainers, voedingsconsulenten en baliemedewerkers. Daarnaast werken we samen met verschillende partners: een osteopaat, podotherapeut en acupuncturist.

Sport, plezier, resultaat en gezondheid staan centraal binnen Fit en Gezond en dit willen we ook binnen de fysiotherapie uitdragen.

Wat kan je verwachten?

  • Mogelijkheid tot het volgen van vervolgopleidingen
  • Gezellige collega’s waarmee regelmatig leuke activiteiten worden ondernomen
  • Werktijden en uren in overleg
  • Salaris afhankelijk van opleiding en ervaring

Lijkt het je leuk om het gesprek aan te gaan? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet en kunnen we bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Stuur je motivatiebrief en CV naar marc@fitengezond.nl.