Klantreactie: Gé

Onze buur was aanvankelijk de Politie. Zij lieten weten: “De Politie is je beste vriend”. Maar er is nauwelijks contact geweest.  

Na enige tijd leegstand werd Fit & Gezond de nieuwe buur. Dat was voor mij een uitgelezen kans. Voor de hoognodige training om in conditie – en op de been – te blijven na een partiële dwarslaesie. Na ervaringen met trainingen in Breda, Etten-Leur en Oudenbosch nú een nieuwe uitdaging vlak naast de deur. Maar het is maar één factor in een goede werkrelatie.  

Wat mij uitstekend bevalt is het trainen met specifiek aandacht voor mijn probleem, mijn behoeftes. En de nodige variatie in de oefeningen. Aandacht voor evenwicht, kracht (benen) en mentale steun op moeilijke momenten.  

Na een recente val met breuk van een heup is wederom gebleken hoe waardevol zo’n persoonlijke aanpak is. Mijn ongeduld wordt danig op de proef gesteld. Een goede begeleiding is goud waard.  

Voor mij is het inmiddels duidelijk dat ik met de komst van Fit & Gezond en wel specifiek te noemen mijn P.A. (jargon voor persoonlijke assistent) Daniël, een deskundige organisatie en vriend heb teruggekregen. Zij hebben niet alleen maar oog voor six-pack trainingen, zoals van buitenaf al gauw de indruk kan zijn.  

Het sporten als zodanig vind ik niet leuk, maar ik ga toch iedere keer met plezier aan de slag. Leuk zal ik het nooit gaan vinden, maar het is nodig om op de been te blijven.  

Gé Wijburg 

Iedereen Fit en Gezond