Wandelochtend

Om jullie lekker in beweging te houden organiseren wij de Fit en Gezond wandelochtend. Wandel je met ons mee?! Op zaterdag 16 januari organiseren wij een wandeltocht door Oudenbosch, waarbij je, geheel Coronaproof, een wandeling maakt en wordt voorzien van een lekker hapje en drankje. 

Hoe werkt het?
Schrijf je in voor de korte (+/- 4 km) of lange (+/- 8 km) route. Je mag met maximaal 2 personen of met je gezin/huisgenoten lopen. Heb je geen loopmaatje, dan mag je je ook alleen opgeven, wij zullen dan kijken met wie je samen kunt wandelen.
Uiterlijk donderdag 14 januari krijg je een starttijd door (tussen 10.00-11.00 uur). Meld je op de starttijd bij de balie van Fit en Gezond en je krijgt je wandelroute uitgereikt. Onderweg zullen we jullie voorzien van een lekker hapje en drankje.

Lijkt dat je leuk?
Inschrijven kan via info@fitengezond.nl, door te bellen naar 0165-745008 of bij ons aan de balie.