Fysiotherapie praktijk blijft open!

Graag willen we jullie informeren over de maatregelen die momenteel genomen worden in onze fysiotherapie praktijk. De fysiotherapie praktijk valt onder de medische contactberoepen en blijft daarom open. Ben je aanvullend verzekerd en heb je nog recht op fysiotherapie, onze therapeuten staan voor je klaar. Ook in deze periode is het erg belangrijk om vitaal te blijven, zonder klachten aan het houding- en bewegingsapparaat. Mocht je klachten hebben aan bijv. rug, schouders, knie, heup of enkels, plan dan een afspraak in. Natuurlijk worden de maatregelen van het RIVM in acht genomen tijdens de behandelingen. 

Heb je vragen of wil je een afspraak inplannen, neem contact met ons op. 
Per mail: info@fitengezond.nl
Per telefoon: 0165-745008. Maandag t/m donderdag 8.00-17.00, vrijdag en zaterdag 8.00-12.00 uur.