Nieuw: Hotstone massage!

Naast de sport- en ontspanningsmassages die wij al een tijdje aanbieden, kan je vanaf nu ook bij ons terecht voor Hotstone massages.
Een Hotstone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celsius. Vandaar de naam hot stone. De hitte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren. De hot stone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie.

De stenen worden ondergedompeld in een warmwaterbad en eerst op de aandachtsgebieden van het lichaam neergelegd – meestal je rug. Dit geeft een aangename warmte en ontspanning. De stenen geven een zekere druk, die je kunt vergelijken met een rekoefening. Bij het wegnemen van de steen merk je dit het beste. Na een legging van de hot stones op het lichaam word je verder los gemasseerd met de warme stenen en warme olie. Hot stone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgifting. De massage bestaat vooral uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen. Door de combinatie van warmte en beweging werkt de massage dieper in op het spierweefsel. Dit is extra effectief.

Een Hotstone massage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.

TARIEVEN

60 minuten    €55,-
75 minuten    €65,-
90 minuten €75,-

MASSAGE INPLANNEN?

Neem contact met ons op:
📞 0165-745008
📧 info@fitengezond.nl

TIP: Geef eens een massage cadeau! Mail/bel/app ons, dan zorgen wij ervoor dat de cadeaubon klaar wordt gelegd.
Het is ook mogelijk om een massage te boeken i.c.m. een behandeling bij You & Me Beautysalon.