Nieuw: Sport- en ontspanningsmassages

Vanaf nu bieden we bij Fit en Gezond verschillende massages aan. Je kan een massage nemen ter ontspanning, maar ook ter voorkoming of verlichting van klachten.

Voordat de massage begint, zal de masseur met je bespreken waar je op dat moment behoefte aan hebt. Je geeft aan wat je met de massage wilt bereiken en waar de focus van de massage moet komen te liggen. Bijvoorbeeld op je benen, schouders, nek of rug.

Ontspanningsmassage

Dé manier om een momentje voor jezelf te nemen, is het nemen van een ontspanningsmassage. Deze massage werkt in de buitenste lagen van het spierweefsel, het tempo en de druk zijn laag. Daarom is dit geschikt als ‘onderhoud’ voor je lijf, of bij stress gerelateerde klachten. Het nemen van een massage kan stress wegnemen en daardoor je mentale gezondheid verbeteren. Eventuele pijntjes kunnen worden verlicht of (tijdelijk) worden verholpen.

Sportmassage

Tijdens een sportmassage word je stevig gemasseerd, waardoor bindweefsel wordt losgemaakt en eventuele ‘knopen’ uit je spieren worden gehaald. Deze massage is zowel preventief te gebruiken, om blessure te voorkomen, of bij het herstel van een bestaande blessure.

Tarieven

30 minuten    €30,-
45 minuten    €45,-
60 minuten    €55,-
75 minuten    €65,-

Massage inplannen?

Neem contact met ons op:
📞 0165-745008
📧 info@fitengezond.nl

TIP: Geef eens een massage cadeau! Mail/bel/app ons, dan zorgen wij ervoor dat de cadeaubon klaar wordt gelegd.
Het is ook mogelijk om een massage te boeken i.c.m. een behandeling bij You & Me Beautysalon.