Klantreactie Patrick

Ik liep al maanden met pijn in mijn achilleshiel. Uiteindelijk ben ik naar de fysiotherapie van Fit en Gezond gegaan. Hier werd ik geholpen door Samirah. Met een echo apparaat heeft zij mij onderzocht en heeft EPTE therapie voorgesteld. Dat vond ik in eerste instantie best wel spannend, want er gaat een naald in de pees en daar wordt dan stroom opgezet. Ik dacht bij mezelf baat het niet dan schaadt het niet en ging de uitdaging aan. Tijdens de behandeling voelde ik doffe pijnen als de stroom werd geactiveerd. Die verdwijnen al snel als de naald eruit werd gehaald. Na de behandeling werd mijn hiel ingetaped en moest ik de eerste paar dagen rust nemen zonder oefeningen. Door regelmatig ook mijn oefeningen thuis te doen boekte ik al vrij snel resultaat. Na 3 behandelingen was het effect al duidelijk merkbaar. Ik werd wakker en kon weer normaal de trap aflopen, ook is mijn uiteindelijke doel bereikt, ik kan weer rennen met mijn jonge puppy. Stiekem doe ik nog regelmatig de oefeningen die ik heb meegekregen om niet terug te vallen in het oude…

Voor fysiotherapie is het bij Fit en Gezond mogelijk om een afspraak te maken in Oudenbosch en Roosendaal.

Direct een afspraak maken? Neem contact met ons op:
📞 0165-745008
📧 info@fitengezond.nl