Klantreactie Stefan

“Verslaafd”
2015 was het jaar waarin mijn bourgondische levensstijl zijn tol begon te eisen. Ik was verslaafd geraakt aan alcohol, sigaretten en eten.
Begin 2015 verloor ik mijn vader aan de gevolgen van Alzheimer waardoor een zware periode volgde. Halverwege het jaar wist ik dat ik moest veranderen wilde ik nog iets van mijn leven maken. In juli heb ik me aangemeld bij fit en gezond en mijn intakegesprek gehad. Confronterend was dat zeker, vooral het getal op de weegschaal 134.9 kg .
Augustus 2015 begon ik met sporten onder deskundige begeleiding van fysiotherapeut/personal trainer Marc Nuyens. In het begin 2x per week wat al snel 3x werd.
Er moest een doel gesteld worden, een nieuwe lifestyle creëren met de nadruk op “leven”! Met vallen en opstaan ben ik aan het traject begonnen.
Door de professionele begeleiding in combinatie met de wekelijkse weegmomenten , de motiverende woorden en de humor heb ik een fantastisch resultaat bereikt.
58 kg gewichtsverlies. In 4 jaar tijd ben ik Fit en gezond geworden en “sport” verslaafd !