Klantreactie Birgit

Door de kwalificatie van onze dochter voor het EK twirling zijn we door haar trainster gewezen op de sportspecifieke begeleiding van Fit en Gezond. Bij deze training wordt er gekeken naar de punten die belangrijk zijn in haar sport en naar de aandachtspunten die de sporter wil verbeteren.
In een periode van 8 weken voorafgaand aan de wedstrijd heeft ze een of twee wekelijks getraind bij Fit en Gezond om haar balans en haar illusion te verbeteren. Deze training waren zeer intensief, afwisselend en zeker heel uitdagend. Het resultaat mocht er zijn. Na deze periode stond ze veel steviger op haar benen en was haar balans vele malen beter. Ze draait nu een mooie illusion met rechte benen, zoals het hoort. Dit was ook terug te zien aan de scores tijdens de wedstrijden. Onze dochter vond de trainingen van Marc heel erg leuk en afwisselend. Door gebruik te maken van de sportspecifieke begeleiding heeft ze haar doel bereikt.

We zijn zo tevreden dat we ondertussen een tweede traject zijn gestart met nieuwe doelen en aandachtspunten.