BenFit

Je wilt afvallen, jezelf fitter voelen, gezonder door het leven gaan en gezellig met je gezin mee kunnen eten? Dat kan met het afslankprogramma BenFit! Samen met jouw Fit en Gezond voedingsconsulent ga je aan de slag. Het BenFit programma geeft je een wekelijks voedingsadvies, inclusief boodschappenlijst, individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de energiebehoefte van jouw lichaam (op basis van jouw ruststofwisseling), naar de intensiteit van jouw werk én het aantal uren dat je sport. Een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt!

Het voedingsadvies van BenFit is gezond, gevarieerd, regelmatig en voldoende en gebaseerd op de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. BenFit is geen dieet, bevat geen supplementen of maaltijdvervangende producten, maar het leert jou hoe je gezond eet. Een eetpatroon dat past bij jouw lichaam en dat je je leven lang vol kunt houden, doordat je lekker en verantwoord eet, maar zeker geen honger lijdt.

Je krijgt eerst een uitgebreid intakegesprek waarin je samen met je voedingsconsulente jouw huidige situatie doorneemt. Daarna volgt er een uitgebreide uitleg over hoe het programma werkt. Tijdens dit traject zorgen we ervoor dat jij je streefgewicht behaalt en willen we onze kennis over voeding graag met je delen. Hoe meer je van gezonde voeding af weet, des te bewuster je gezonde keuzes kunt maken.

Voordelen BenFit

  • Eten volgens op jouw lichaam afgestemde voedingslijsten.
  • Zes keer per dag een eetmoment.
  • Voedingslijsten die geschikt zijn voor het hele gezin.
  • Persoonlijke begeleiding door jouw persoonlijke BGN-gewichtsconsulent met wekelijkse afspraken.